Всесвітній День Дитини

2018-11-20

Всесвітній День Дитини
Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1954 році. Це світле свято насамперед створене для привернення уваги громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони – найбільш незахищена і вразлива частина населення. Сьогодні у всьому світі часто порушуються права дітей, утискаються їхні інтереси і навіть завдається шкода здоров’ю, тому щорічно на честь знаменної дати в більшості країн проходить велика кількість благодійних акцій та заходів, які спрямовані на підвищення рівня добробуту дітей, захисту їхніх прав, усвідомленості населення щодо наявних проблем. У нашій школі також було проведено ряд заходів, до яких долучилися як вчителі, так і учні:
- Бібліотекар Панасюк Л. О. підготувала цікаву та пізнавальну виставку художньої та документальної літератури «Діти Землі – надія планети»;
- Класні керівники у своїх класах провели виховні години на тему «Права дитини: від витоків до сьогодення» та організували перегляд інформаційних відеороликів про права дитини;
- Для учнів 3-А класу була проведена виховна година «Знай свої права, дитино!»;
- Педагог-організатор Савчук Н. В. провела виставку малюнків «Весь світ у долонях дитини»( 1-4 класи) та виставку плакатів «Знай свої права, а обов’язки виконуй»( 5-11 класи).
Усіма цими діями вчителі і учні хотіли донести, що актуальність проблем дитинства залишається високою, на жаль, і до цього дня. Численні заходи, навіть на законодавчому рівні, не в змозі повністю вирішити весь комплекс цих проблем, так як вони лежать швидше в моральній площині людського світогляду. Однак завдяки постійним загальним зусиллям йде успішне сприяння підвищенню активності у вирішенні безлічі з існуючих і виникаючих проблем нашого підростаючого покоління.

Всесвітній День ДитиниВсесвітній День ДитиниВсесвітній День ДитиниВсесвітній День Дитини

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930